Contact

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij de problemen aan je dak? Onze dakdekkers denken graag met je mee. Neem contact op voor meer informatie.

Contactinformatie

Vestiging Tilburg

Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg
013 207 90 66
Info@dakdekkernoordbrabant.nl

Vestiging Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond
049 223 60 20
Info@dakdekkernoordbrabant.nl

}

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 06:00 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

Laat je gegevens achter

Binnen hoeveel tijd krijg ik reactie?

Als je snel contact met ons wilt hebben dan kun je het beste direct bellen. Als je ervoor kiest om het contactformulier in te vullen, dan krijg je op werkdagen binnen 24 uur reactie.

Wat gebeurt er als ik een offerte aanvraag?

Wanneer je een offerte aanvraagt zijn er twee scenario’s mogelijk.

1. In sommige gevallen moeten we bij de locatie langskomen om de situatie goed in te schatten voor wij een offerte kunnen uitbrengen. In dat geval nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

2. In andere gevallen hebben we voldoende informatie en kunnen we met behulp van foto’s, een uitgebreide omschrijving en Google Streetview een offerte uitbrengen.

Hoe snel kunnen jullie ter plaatsen zijn?

Soms is de schade aan je dak zo groot dat je dit zo snel mogelijk opgelost wil hebben.  Wij proberen gedurende de week ruimte vrij te laten in onze agenda, zodat we soms de zelfde dag, maar anders binnen enkele dagen bij je te kunnen zijn.

In tijden van sneeuw en storm krijgen we echter zoveel contactaanvragen, waardoor de wachttijd helaas kan toenemen. Neem contact met ons op, dan kunnen we een exacte datum afspreken.

Wat is jullie uurtarief?

Wij werken in principe niet met een standaard uurtarief, maar met een totaalprijs. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en heb je geen vervelende verrassingen achteraf. Neem contact op of vraag een offerte aan, dan kunnen we je hier alles over vertellen.

Waarom kiezen klanten voor Dakdekker Noord-Brabant?

Uiteraard moet je altijd zelf beslissen met welke dakdekker je in zee wil gaan. Wel vertellen we je graag waarom andere klanten voor ons kiezen:

  • Professionele dienstverlening
  • Betaalbare dienstverlening
  • Vriendelijk personeel
  • Wij zijn doorgaans snel ter plaatsen
  • Wij gaan altijd voor een lange termijn oplossing.

Tilburg

Helmond

Direct contact opnemen