Lood- zink- en koperwerk

Op zoek naar een specialist op het gebied van lood- zink- en koperwerk? Onze dakdekkers helpen u graag met alle werkzaamheden en zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit. Neem contact op voor meer informatie!

Lood-, zink- en koperwerk voor uw dak in Noord-Brabant

Lood, zink en koper zijn populair om hun unieke uiterlijk. Bovendien zijn het duurzame metaalsoorten waar u lang van geniet. Monumentale daken zijn dikwijls uitgerust met deze materialen. Maar er is eveneens sprake van een opmars in moderne architectuur. Voor het plaatsen en het onderhoud van lood, zink en koper is veel precisie nodig. Het is een ambacht die ervaring en vakkennis vereist. Dakdekker Noord-Brabant is een expert in lood-, zink- en koperwerk. Dankzij onze ervaren dakdekkers restaureren wij uw dak waar dat nodig is. Maatwerk is de enige optie om lood-, zink- en koperwerk naadloos aan te sluiten op andere gedeeltes van uw dak. Laat dat nou net een van de kenmerkende eigenschappen van Dakdekker Noord-Brabant zijn. Iedere klant kan rekenen op een op maat gemaakt plan van een echte specialist in lood-, zink- en koperwerk.

Voor lood-, zink- en koperwerk moet u bij Dakdekker Noord-Brabant zijn

Lood, zink en koper zijn prachtige materialen. Maar om hun functie uit te voeren dienen ze wel correct te worden gemonteerd op daken en gevels. Ze worden gebruikt voor onder andere dakgoten, raamlijsten en dakbanen. Dakdekker Noord-Brabant weet als geen ander hoe je deze materialen bewerkt en perfect laat aansluiten op andere onderdelen van uw dak. Onze dakdekkers zijn speciaal opgeleid om met lood, zink en koper te werken. Bovendien spreken wij alles met de klant door. Hierdoor weet u van tevoren wat u kunt verwachten. Dat geldt ook voor het totaalbedrag. We zijn direct duidelijk en het totaalbedrag is van tevoren vastgesteld. Dakdekker Noord-Brabant streeft naar de beste service en rekent daarom geen voorrijkosten.

Kies voor Dakdekker Noord-Brabant in de omgeving van Tilburg en Helmond

Vanuit onze vestigingen in Tilburg en Helmond beslaan wij een groot gedeelte van Noord-Brabant. Voor dakbewerking met lood, zink en koper komen we graag bij u langs in omliggende gemeentes. Dat zijn onder andere Hilvarenbeek. Hees, Dongen, Berkel-Enschot en Rijen. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen!

Waarom klanten kiezen voor Dakdekker Noord-Brabant

Onze klanten waarderen de combinatie van expertise en klantvriendelijkheid. Wij benaderen ieder dak als een uniek project. Maatwerk staat bij ons dus hoog in het vaandel. Voor iedere cliënt stellen we een plan op dat past bij hun specifieke situatie. Uw wensen en visie zijn voor ons doorslaggevend. Pas als alles duidelijk is doorgesproken beginnen we met de werkzaamheden. Het onderstaande stappenplan laat zien hoe we te werk gaan.

=

Neem contact met ons op voor lood-, zink- of koperwerk.

=

We laten weten wat we voor u kunnen betekenen.

=

We komen op een vooraf afgesproken moment bij u langs.

=

Een ervaren specialist gaat het dak op voor een inspectie.

=

Op basis hiervan stellen we en plan van aanpak met offerte op.

=

Zodra u hiermee akkoord bent maken we een vervolgafspraak.

=

Op het afgesproken tijdstip komen we langs om de werkzaamheden uit te voeren.

=

Onze klanten merken zo min mogelijk van de reparaties en renovaties.

=

We controleren ons werk en ruimen alles op.

Contact ons

Hart van Brabantlaan 12, 5038 JL Tilburg

Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond

Tilburg

Helmond

Direct contact opnemen