Dakgoten

Laat uw dakgoot vervangen door dé expert in daken in Noord-Brabant. Klantvriendelijk personeel, deskundigheid en service van A tot Z voor een zachte prijs!

Uw dakgoot laten vervangen door een echte specialist

Iedere dakgoot is na verloop van tijd toe aan vervanging. Onze hoogopgeleide dakdekkers gaan nauwkeurig te werk en geven weloverwogen advies. Daarom kunnen onze klanten op de beste en mooiste resultaten rekenen. Uw dakgoot vervult een belangrijke functie. Door water adequaat af te voeren worden lekkages voorkomen. Bovendien valt regenwater niet ongecontroleerd van uw dak naar beneden. Dakdekker Noord-Brabant voert onderhoud uit en is in staat onderdelen van de dakgoot te ontvangen. Alvorens we voor u aan de slag gaan inspecteren we uw dakgoot grondig. In sommige gevallen is die in zo’n slechte conditie dat er maar één optie overblijft. Dat is de complete vervanging van uw dakgoot. Uiteraard doen we alles in overleg en nemen we beslissingen altijd na overeenstemming met de klant.

Bij ons staan de wensen van de klant centraal

Een dakgoot vervangen vraagt om precisie en expertise. Ons ervaren personeel is op de hoogte van de nieuwste methodes en materialen. Maar een goede service vraagt om meer dan vakkennis. Dakdekker Noord-Brabant vindt heldere communicatie erg belangrijk. Want door de wensen van de klant goed te kennen zijn we in staat om ze optimaal van dienst te zijn. Bovendien rekenen we geen voorrijkosten en beperken we overlast tot een minimum. Dat betekent onder andere dat we alles keurig opgeruimd achterlaten na het voltooien van de werkzaamheden. We zijn zo snel mogelijk ter plaatse om problemen met uw dak zo spoedig mogelijk op te lossen.

Dakdekker Noord-Brabant is uw dakdekker in en rondom Helmond en Tilburg

Vanuit onze vestigingen in Helmond en Tilburg bestrijken we een groot gedeelte van Noord-Brabant. Twijfel niet om contact op te nemen wanneer u woonachtig bent in omliggende gemeentes. Denk onder andere aan Hilvarenbeek, Rijen, Gilze, Deurne, Nuenen, en Geldrop. In Eindhoven zijn we u ook gewoon van dienst. Bij vragen of opmerkingen staan we u graag te woord!

De garantie en service van Dakdekker Noord-Brabant bij het vervangen van dakgoten

Elk probleem met een dak is erg vervelend. Want er is sprake van overlast. Daarbovenop bestaat de kans dat een kapotte dakgoot grotere problemen veroorzaakt. Snel handelen is daarom de sleutel. Dakdekker Noord-Brabant gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag zodra u contact opneemt. We hanteren een vast stappenplan om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.

=

U licht ons in over het probleem met uw dakgoot.

=

We delen onmiddellijk mee of we u kunnen helpen.

=

Samen plannen we een afspraak in voor een grondige inspectie.

=

Een ervaren dakdekker onderzoekt de staat van uw dakgoot.

=

Op basis van de inspectie stellen we een vrijblijvende offerte op.

=

We maken een nieuwe afspraak wanneer u akkoord gaat met het voorstel.

=

Uw dakgoot wordt op het afgesproken moment vervangen.

=

We doen er alles aan om te voorkomen dat u overlast ervaart.

=

Ons werk is voltooid zodra u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Contact ons

Hart van Brabantlaan 12, 5038 JL Tilburg

Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond

Tilburg

Helmond

Direct contact opnemen