Dakinspectie

Wilt u uw dak laten inspecteren om de huidige staat te bepalen en te weten of er werkzaamheden noodzakelijk zijn? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie.

Waarom u kiest voor ervaren dakdekkers voor dakinspecties

Dakdekker Noord-Brabant heeft hoogopgeleide dakdekkers in dienst. Zij hebben jarenlange ervaring en de kennis en kunde om daken uitvoerig te inspecteren. Zelfs wanneer u geen problemen ervaart, is het verstandig om uw dak zo nu en dan te laten nakijken. Want hierdoor worden gebreken in een vroeg stadium gevonden. Onze medewerkers ontdekken zwakke plekken, kleine gaatjes en verstoppingen. Door deze gebreken tijdig op te lossen blijft uw dak langer goed. Dat voorkomt omvangrijke reparaties of zelfs het vervangen van het complete dak. Daarom is een periodieke controle een verstandige investering. Want op de lange termijn bespaart u altijd geld wanneer u goed voor uw dak zorgt.

Waarom u kiest voor Dakdekker Noord-Brabant voor dakinspecties

Onze ervaren dakdekkers weten precies waar de zwakke plekken van daken zitten. Daarom ontgaat ze niets wanneer ze een dak inspecteren. Ons personeel is uitstekend opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van nieuwste methodes en gebruiken ze de modernste materialen. Bovendien vinden wij persoonlijk contact met een klant erg belangrijk. Het is tenslotte úw dak dat geïnspecteerd wordt. Daarom komen we langs wanneer het u uitkomt. Daarbovenop betalen onze klanten alleen voor het eindresultaat. Dat houdt in dat Dakdekker Noord-Brabant geen voorrijkosten rekenen. In onze ogen zijn problemen met daken altijd acuut. Daarom staan we snel bij u voor de deur als u ons inschakelt voor een dakinspectie.

Uw dakdekker in de omgeving van Helmond en Tilburg

Vanuit onze vestigingen in Helmond en Tilburg zijn we klanten in Noord-Brabant van dienst. Voor dakinspecties in en rondom deze steden bent u aan het juiste adres. Dakdekker Noord-Brabant komt bij u langs in onder andere Hilvarenbeek, Heesch, Rijen, Dongen en Berkel-Enschot. De bekwame en behulpzame dakdekkers van Dakdekker Noord-Brabant staan altijd voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op bij vragen of opmerkingen!

Vakwerk en service van Dakdekker Noord-Brabant

Klanten van Dakdekker Noord-Brabant kunnen rekenen op een snelle service van gespecialiseerde vakmensen. Wij weten als geen ander hoe vervelend problemen met een dak zijn. Daarom komen we zo spoedig mogelijk bij u langs zodra u contact opneemt. In het onderstaande stappenplan ziet u waarom Dakdekker Noord-Brabant de ideale deskundige is voor dakinspecties.

=

U neemt contact op met Dakdekker Noord-Brabant en we luisteren zorgvuldig naar uw problemen.

=

U hoort meteen wat we voor u kunnen betekenen.

=

We plannen telefonisch een afspraak in en komen op het afgesproken moment langs.

=

Een ervaren dakdekker inspecteert uw dak.

=

U hoort of reparaties nodig zijn en we stellen een offerte op wanneer dat het geval is.

=

Na uw instemming maken we een vervolgafspraak.

=

Op het afgesproken tijdstip voeren wij de reparaties uit.

=

U ervaart zo min mogelijk overlast van onze werkzaamheden.

=

We controleren ons werk grondig en ruimen alles netjes op.

Contact ons

Hart van Brabantlaan 12, 5038 JL Tilburg

Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond

Tilburg

Helmond

Direct contact opnemen