Schoorsteen reparaties

Ook voor reparaties aan uw schoorsteen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren uw schoorsteen zorgvuldig zodat deze weer lange tijd meegaat. Wacht niet te lang en voorkom dat de schade aan uw schoorsteen verergert.

Schoorsteen reparaties door vakkundige dakdekkers

Uw schoorsteen is het hele jaar overgeleverd aan de weersomstandigheden. Het is daarom geen wonder dat onderhoud en reparaties op den duur noodzakelijk zijn. Regen, wind en vorst veroorzaken op den duur schade bij schoorstenen en andere bakstenen constructies. Een groot gedeelte van alle daklekkages ontstaat zelfs rond de schoorsteen. Loszittende stenen, vergaande en verstopte voegen en roetaanslag zijn enkele voorbeelden van problemen die Dakdekker Noord-Brabant voor u oplost. Regelmatig onderhoud en noodzakelijke reparaties voorkomen complete renovaties. Door goed voor u schoorsteen te zorgen bespaart u op de lange termijn geld. De ervaren medewerkers van Dakdekker Noord-Brabant staan klanten vriendelijk te woord en geven altijd eerlijk advies. Wij maken klanten al jarenlang blij met reparaties en renovaties aan schoorstenen.

Dit is waarom u voor schoorsteen reparaties kiest voor Dakdekker Noord-Brabant

Het repareren van schoorsteen is een vak apart. Dakdekker Noord-Brabant beschikt over gediplomeerde experts die regelmatig worden bijgeschoold. Daardoor zijn ze op de hoogte van de nieuwste technieken om uw schoorsteen te repareren. Bovendien vinden wij service net zo belangrijk als maatwerk. Klanten kunnen rekenen op een heldere communicatie. We staan zo snel mogelijk bij u voor de deur. Daarbovenop betaalt u alleen voor de werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat de totaalprijs vooraf duidelijk is. Dat is een vast bedrag. Dakdekker Noord-Brabant rekent bijvoorbeeld nooit voorrijkosten. Ons doel is om het werk van A tot Z op ons te nemen. Dat betekent onder andere dat we alles netjes en schoon achterlaten.

Laat u schoorsteen repareren rondom Helmond en Tilburg

Dakdekker Noord-Brabant heeft filialen in Helmond en Tilburg. Voor schoorsteen reparaties in en rondom deze steden hoeft u dus niet verder te zoeken. Wij komen onder andere bij u langs in Gilze, Rijen, Dongen, Hees, en Schaijk. Dakdekker Noord-Brabant is snel ter plaatse om problemen met uw schoorsteen op te lossen. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft!

De vriendelijke service van Dakdekker Noord-Brabant

Wanneer u problemen hebt met uw dak of schoorsteen staat Dakdekker Noord-Brabant voor u klaar in Noord-Brabant. Ons personeel combineert hun expertise met de best mogelijke service. Problemen met uw dak en schoorsteen veroorzaken veel overlast. Daarom staan we zo snel mogelijk bij u voor de deur bij vragen en problemen. Samen met onze klanten bespreken we de mogelijkheden voordat we overgaan tot actie.

=

U hoort direct of we u kunnen helpen.

=

We maken een afspraak en komen bij u thuis langs.

=

Een van onze medewerkers gaat het dak op en inspecteert uw schoorsteen.

=

We maken een plan en presenteren een offerte.

=

Wanneer ons voorstel door u is goedgekeurd plannen we een tweede afspraak in.

=

We komen bij u langs en repareren uw schoorsteen.

=
We komen op de afgesproken datum en tijd langs om uw dak te repareren.
=

Tijdens de werkzaamheden beperken we overlast het minimum.

=

Na een grondige inspectie van ons werk laten we alles netjes achter.

Contact ons

Hart van Brabantlaan 12, 5038 JL Tilburg

Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond

Tilburg

Helmond

Direct contact opnemen