Over ons

Wij zijn het dakdekkersbedrijf in de gehele provincie Noord-Brabant. Wij helpen u graag vanuit onze vestigingen in Tilburg en Helmond.

Waarom klanten voor ons kiezen?

i

Professionele dienstverlening

Als ons personeel beschikt over de juiste kennis en jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij in staat om jouw dakproblemen op een professionele wijze te verhelpen.

Betaalbare dienstverlening

Uiteraard ben je het liefst niet teveel geld kwijt aan je dak. Onze dienstverlening proberen we daarom voor jou zo betaalbaar mogelijk te houden.

Snel ter plaatsen

Bij dakproblemen zijn wel snel ter plaatsen om de problemen voor je op te lossen.

Wie zijn we?

Dakdekker Noord-Brabant is dé dakdekker, actief in de gehele provincie Noord-Brabant. 

Al sinds onze oprichting is de doelstelling om particulieren en organisaties te helpen bij alle werkzaamheden op alle verschillende soorten daken. Wij hebben ruimschootse ervaring met diverse projecten, van groot tot klein.

Vanaf het begin is Dakdekker Noord-Brabant gevestigd in Tilburg, centraal gelegen in de provincie Noord-Brabant. Vanuit hier helpen onze dakdekkers met alle soorten dakwerkzaamheden in de gehele regio.  Zo zijn wij vaak actief in Breda, Oosterhout, Waalwijk en Den Bosch.

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn en om sneller ter plaatse te kunnen zijn voor spoedgevallen, hebben wij een tweede vestiging in Helmond. Hierbij bedienen wij het oostelijk deel van Brabant en werken wij vaak in steden als Eindhoven en Oss.

Neem contact met ons op

Hart van Brabantlaan 12, 5038 JL, Tilburg

Steenovenweg 5, 5708 HN, Helmond

Direct contact opnemen