Daklekkage

Een daklekkage is erg vervelend en wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij kunnen u altijd op korte termijn helpen, om zo te voorkomen dat de lekkage ergere schade veroorzaakt. Neem contact voor het maken van een afspraak!

Daklekkages in platte en schuine daken

Lekkages aan een dak zijn altijd onaangenaam. Bovendien nemen de problemen alleen maar toe als er niet snel actie ondernomen wordt. Vaak zie je het effect van een lekkage pas in een laat stadium. Bovendien is de oorzaak en de locatie van het lek niet altijd even gemakkelijk te achterhalen. In sommige gevallen is het water dat door het dak lekt zichtbaar voor bewoners. Maar het komt minstens zo vaak voor dat je de gevolgen pas laat ontdekt. In zulke situaties is het niet onwaarschijnlijk dat de dakconstructie al is aangetast. Neem dus geen enkel risico. Contacteer Dakdekker Noord-Brabant in de omgeving van Tilburg en Helmond wanneer u vermoedt dat uw dak lekt. De oorzaak loopt sterk uiteen. Een daklekkage kan ontstaan door stormschade, een verstopte dakgoot of eenvoudigweg door ouderdom. Wat de oorzaak ook is, Dakdekker Noord-Brabant achterhaald de bron van het lek en lost uw dakproblemen zo snel mogelijk op.

De service en garantie van Dakdekker Noord-Brabant

Onze klanten ontvangen de beste service van ervaren vakmensen. U ontvangt topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Bovendien zijn we altijd bereikbaar en zo snel mogelijk ter plaatse. Daarom zitten onze klanten nooit lang met hun dakproblemen opgescheept. Ieder dak is anders. Om die reden geven we na een grondige inspectie advies op maat. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Aan de hand van een vrijblijvende offerte bepaalt u of u met ons voorstel akkoord gaat. Service en klantvriendelijkheid zijn kernwaarden bij Dakdekker Noord-Brabant. U betaalt bijvoorbeeld geen voorrijkosten en we laten alles netjes opgeruimd achter.

Betaalbare dakreparaties in Noord-Brabant

Dakdekker Dakdekker Noord-Brabant beschikt over vestigingen in Tilburg en Helmond. In de omgeving van deze steden neemt u contact met ons op wanneer u problemen met uw dak ervaart. Voor het inspecteren en repareren van daklekkages staat Dakdekker Noord-Brabant voor u klaar. We komen graag bij u langs in omliggende gemeenten zoals Berkel-Enschot, Hilvarenbeek, Dongen en Rijen. Bij vragen staan we u met plezier uitgebreid te woord en geven we aan wat we voor u kunnen betekenen.

Ons plan van aanpak na melding van een daklekkage

Als ervaren dakdekkersbedrijf weet Dakdekker Noord-Brabant maar al te goed hoe vervelend een daklekkage is. Daarom zijn we altijd zo snel mogelijk ter plaatse zodra we een melding krijgen. Want door te wachten neemt de schade alleen maar toe. Dakdekker Noord-Brabant heeft een rechtlijnig stappenplan om lekkages zo efficiënt en snel mogelijk te repareren.

=

U neemt contact met Dakdekker Noord-Brabant op omdat u vermoedt dat uw dak lek is.

=

Wij delen direct mee of we u kunnen helpen.

=

Samen maken we een afspraak en we komen bij u langs.

=

Een ervaren dakdekker gaat op onderzoek uit om het lek op te sporen.

=

We stellen een offerte op voor het repareren van het dak.

=

Zodra u akkoord bent maken we een nieuwe afspraak.

=

We komen bij u langs en lossen de problemen op.

=

Dakdekker Noord-Brabant beperkt het overlast tot het minimum.

=

We controleren ons werk, ruimen alles op en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent.

Contact ons

Hart van Brabantlaan 12, 5038 JL Tilburg

Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond

Tilburg

Helmond

Direct contact opnemen