Dakdekker Tilburg

Schade en problemen met daken zijn volgens Dakdekker Noord-Brabant altijd acuut. Daarom staan we zo snel mogelijk voor u klaar zodra u contact met ons opneemt. We helpen in het geval van lekkages, verstopte dakgoten, loszittende dakpannen en meer. Daarbij kunt u altijd rekenen op vakwerk en een klantvriendelijke service.

Neem zo snel mogelijk contact op bij problemen met uw dak

Dakdekker Noord-Brabant houdt zich al jarenlang bezig met het repareren en plaatsen van daken. Deze ervaring leert ons dat het essentieel is om zo snel mogelijk in te grijpen bij het vermoeden van een probleem. Want na verloop van tijd wordt de overlast alleen maar groter. De schade wordt groter en dat heeft omvangrijke ingrepen tot gevolg. Twijfel dus geen moment en neem zo snel mogelijk contact op met Dakdekker Noord-Brabant.

Ervaren personeel met oog voor detail

Het repareren, plaatsen en vervangen van daken vraagt om oog voor detail. Ons ervaren team van dakdekkers gaat niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Bovendien worden ze regelmatig bijgeschoold op het gebied van nieuwe materialen en technieken. Hierdoor garanderen wij het mooiste en meest duurzame eindresultaat voor onze klanten.

Schakel Dakdekker Noord-Brabant in bij lekkages

Een lekkage is ontzettende vervelend. Vooral omdat het meestal pas in een laat stadium wordt opgemerkt. Door snel te handelen kan verdere schade in de onderliggende constructie worden voorkomen. Wacht daarom nooit te lang en kies voor de expertise van Dakdekker Noord-Brabant.

Dakreparaties in en rondom Tilburg

Wij staan voor u klaar in de omgeving van Tilburg. In veel gevallen is er slechts een vermoeden van schade. Aarzel in dat geval ook niet om contact met ons op te nemen. We sturen zo snel mogelijk iemand langs voor een grondige inspectie van uw dak.

Wij renoveren daken zodat ze weer als nieuw zijn

Een renovatie is een behoorlijke ingreep. Maar daarna geniet uw wel van een dak dat weer als nieuw is. Daar heeft u decennialang profijt van!

Het plaatsen van een nieuw dak

In sommige gevallen is de schade aan een dak zo omvangrijk dat een nieuw dak plaatsen de enige optie is. U kunt bij ons terecht voor zowel schuine als platte daken!

Moderne dakisolatie voor verhoogde duurzaamheid en comfort

Dakdekker Noord-Brabant kiest graag voor duurzame oplossingen om het klimaat te beschermen. Daarom voorzien wij daken van nieuwe isolatie. Met een modern en duurzaam dak is het in de zomer niet zo warm en in de winter niet zou koud op de bovenste verdieping van uw woning. Tegelijkertijd bespaart u kosten op de energierekening en helpt u om klimaatsveranderingen tegen te gaan.

Uw schoorsteen laten onderhouden en repareren

Een schoorsteen is mooi en functioneel. Helaas vormt het ook een zwakke plek in uw dak. Voor inspecties, reparaties en onderhoud bent u bij Dakdekker Noord-Brabant aan het juiste adres!

=
U neemt contact met ons op en vertelt ons wat het probleem met uw dak is.
=
Wij geven direct aan of we u kunnen helpen.
=
Dakdekker Noord-Brabant maakt een afspraak en komt zo snel mogelijk bij u langs.
=
We gaan het dak op om de schade vast te stellen.
=
We maken een vrijblijvende offerte.
=
Als u overal mee akkoord bent stellen we een offerte op en maken we een nieuwe afspraak.
=
We komen op de afgesproken datum en tijd langs om uw dak te repareren.
=
U ondervindt zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden.
=
We controleren ons werk en laten alles netjes en opgeruimd achter.
9

Een inspectie is altijd de eerste stap

Ieder dak is anders. Daarom gaan we altijd eerst bij u het dak is om de situatie op te nemen. Op basis van wat we constateren stellen we een op maat gemaakt plan op. Hierdoor kunnen onze klanten altijd op de beste oplossingen rekenen.

9

Voortreffelijke service van ervaren dakdekkers

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dakdekker Noord-Brabant is ervan overtuigd dat heldere samenwerking de beste manier is. U weet van tevoren precies wat u te wachten staat. We leggen uit wat we doen en hoelang we bezig zijn. Uiteraard overleggen we eerst met u wat de opties zijn en lichten we ons advies op een duidelijke manier toe.

Weet vooraf precies wat de kosten zijn met een razendsnelle service in en rondom Tilburg

Heldere communicatie met onze klanten is een van onze sterke punten. Het vooraf vaststellen van de kosten is daar een onderdeel van. Hierdoor weet u altijd voor we beginnen wat de totaalprijs is. Uiteraard gaan we pas aan de slag als u akkoord bent met ons voorstel.

Wij staan voor u klaar in de omgeving van Tilburg. Daarnaast garanderen wij dat we zo snel mogelijk voor uw deur staan zodra u kiest voor onze diensten. Want problemen met daken dienen altijd zo snel mogelijk opgelost te worden.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Fraaie dakgoten van lood, zink en koper

Materialen zoals lood, zink en koper hebben een unieke uitstraling. Daardoor geven ze uw huis iets speciaals. Dakdekker Noord-Brabant heeft experts in dienst die deze bijzondere materialen op prachtige wijze verwerken en onderhouden. Daarbovenop geloven wij dat maatwerk altijd tot de mooiste resultaten leidt.

Het vervangen van loszittende dakpannen

Uw dakpannen laten inspecteren is geen overbodige luxe. Want problemen met uw dak ontstaan vaak door een klein defect. Bovendien kunnen loszittende of kapotte dakpannen naar beneden vallen en ongelukken veroorzaken. Voorkom deze problemen door te kiezen voor tijdige inspecties.

 

 

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Bij vragen en problemen staan wij voor u klaar. Neem gerust contact op wanneer u het vermoeden heeft dat er iets mis is met uw dak. Wij komen graag langs om de situatie op te nemen. Samen kijken we vervolgens wat de beste aanpak is om de problemen op te lossen. Vervolgens presenteren we een vrijblijvende offerte. We gaan pas aan de slag als u daarmee akkoord bent. Tijdens onze werkzaamheden beperken we overlast tot het minimum. Dat betekent onder andere dat we alles netjes opruimen wanneer we klaar zijn.

Hart van Brabantlaan 12, 5038 JL, Tilburg

Direct contact opnemen