Dakdekker Helmond

Dakdekker Noord-Brabant is uw van dienst voor wat alles wat met daken te maken heeft. Op zoek naar een ervaren partij voor een inspectie, reparatie, renovatie of nieuwe isolatie? Neem in de omgeving van Helmond dan contact op met Dakdekker Noord-Brabant.

Daken hebben voor ons geen geheimen

Ons ervaren personeel is dag in dag uit bezig met inspecteren, plaatsen en repareren van daken. Zij weten als geen ander wat er nodig is om een dak volledig te herstellen. Daarom staat Dakdekker Noord-Brabant voor je klaar bij problemen met elk type dak.

Een vast plan van aanpak zorgt voor duidelijkheid

Wij hanteren een vaste manier van werken om zo duidelijk mogelijk naar onze klant toe te zijn. Nadat u ons heeft ingeschakeld komen we bij u langs voor een inspectie. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt plan op. Pas als u daarmee akkoord bent gaan we aan de slag.

Problemen met daken zijn altijd acuut

Een mankement aan een dak dient te allen tijde zo snel mogelijk opgelost te worden. In de eerste plaats omdat ze erg vervelend zijn. Ten tweede neemt de omvang van een probleem na verloop van tijd toe. Wat begint met geringe schade kan leiden tot wijdverspreide problemen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op bij het vermoeden dat er iets mis is met uw dak.

Contact opnemen

Een dakdekker met oog voor de klant

Als dienstverlener doen we er alles aan om onze klanten gelukkig te maken. Uw visie is voor ons dus erg belangrijk. Samen komen we tot de beste oplossingen. Uiteraard zijn we altijd eerlijk over de mogelijkheden. Neem contact met ons op als u in de omgeving van Helmond woont.

Het onderhouden en inspecteren van schoorstenen in Helmond

Een schoorsteen heeft een belangrijke functie en verhoogd de esthetische waarde van een huis. Het nadeel is dat het een zwakke plek in het dak vormt. Scheuren in een dak ontstaan dikwijls rondom de schoorsteen. Gelukkig kunt u schade voorkomen met tijdige inspecties. Dakdekker Noord-Brabant inspecteert uw schoorsteen en repareert deze waar nodig.

Wij lossen daklekkages zo spoedig mogelijk op

Een lekkage is een ontzettend vervelend probleem. Vooral omdat de schade toeneemt wanneer het lek niet snel wordt gedicht. Bovendien is de onderliggende schade in eerste instantie niet zichtbaar. Zo snel mogelijk de hulp van een ervaren dakdekker inschakelen is dé manier om ernstigere problemen te voorkomen.

Ervaren professionals om uw dak te repareren

Dakdekker Noord-Brabant heeft personeel in dienst die al jarenlang in het vak zitten. Bovendien worden ze regelmatig bijgeschoold. Daarom weten ze altijd wat de beste manier is om uw dak te repareren.

Dakdekker Noord-Brabant voert complete dakrenovaties uit

Wij staan voor alle problemen met daken voor u klaar. Op basis van een uitvoerige inspectie bepalen we wat de vervolgstappen zijn. In sommige gevallen is een complete renovatie de beste methode. Dat is een intensieve ingreep. Maar daarna geniet u wel weer decennialang van een dak dat zo goed als nieuw is. 

Het compleet vervangen van een dak behoort tot ons takenpakket

Helaas is het niet altijd mogelijk om een bestaand dak te redden. Op zo’n moment gaan we over tot het vervangen van een dak. In overleg met u bepalen we wat de vervolgstappen zijn. Daarbij zijn we vooraf altijd eerlijk en duidelijk over de kosten.

=
U neemt contact met ons op en vertelt ons wat het probleem met uw dak is.
=
Wij geven direct aan of we u kunnen helpen.
=
Dakdekker Noord-Brabant maakt een afspraak en komt zo snel mogelijk bij u langs.
=
We gaan het dak op om de schade vast te stellen.
=
We maken een vrijblijvende offerte.
=
Als u overal mee akkoord bent stellen we een offerte op en maken we een nieuwe afspraak.
=
We komen op de afgesproken datum en tijd langs om uw dak te repareren.
=
U ondervindt zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden.
=
We controleren ons werk en laten alles netjes en opgeruimd achter.
9

Personeel met oog voor de klant

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en materialen. Met andere woorden: ze leveren topwerk. Maar dat is niet alles. Want wij vinden een goede service en heldere communicatie net zo belangrijk. Maak kennis met onze klantvriendelijke personeel!

9

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Het is belangrijk dat u tevreden bent met uw dak. Vooraf het plan bespreken is daarom een onmisbare fase van ons werk. Daarnaast geloven we in een allesomvattende service. Dat betekent onder andere dat we alles opruimen zodra het werk klaar is.

Dakdekker Noord-Brabant inspecteert en vervangt dakpannen

In Nederland zijn de meeste daken van woningen voorzien van dakpannen. Over het algemeen heeft u hier geen omkijken naar. Desondanks is het verstandig om ze regelmatig te laten inspecteren. Want een loszittende of kapotte dakpan leidt tot lekkages en mogelijk tot gevaarlijke situaties wanneer ze naar beneden vallen.

Ieder dak is gebaat bij periodieke inspectie. Mogelijke complicaties in een vroeg stadium opsporen is namelijk cruciaal. Aan de hand van onze inspectie geven we helder en duidelijk advies. Het is uiteraard ook mogelijk dat uw dak nog in uitstekende staat verkeerd en er geen werkzaamheden noodzakelijk zijn.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Het compleet Effectieve dakisolatie is een mooie investering

Uw dak laten isoleren heeft veel voordelen. Op zolder is het in de zomer minder warm en in de winter minder koud. Hierdoor is het aangenamer wonen. Bovendien gaan de kosten voor verwarming, en eventueel airconditioning, omlaag. Dat niet alleen, want de waarde van je huis neemt toe. Als klap op de vuurpijl zet je een mooie stap om het klimaat te beschermen.

Uw dakdekker voor lood-, zink- en koperwerk

Bijzondere materialen zoals lood, zink en koper voegen iets toe aan een gebouw. Wij hebben de specialisten in huis die deze metalen op maat plaatsen. Samen zorgen wij voor een bijzondere aanblik van uw woning!

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Helaas is het niet altijd mogelijk om een bestaand dak te redden. Op zo’n moment gaan we over tot het vervangen van een dak. In overleg met u bepalen we wat de vervolgstappen zijn. Daarbij zijn we vooraf altijd eerlijk en duidelijk over de kosten.

Steenovenweg 5, 5708 HN, Helmond

Direct contact opnemen